Περιφερειακοί Τελικοί Γυμνασίου

Χρήσιμα αρχεία

Έντυπο συγκατάθεσης γονέων και κηδεμόνων

 Έντυπο συγκατάθεσης γονέων και κηδεμόνων για τη λήψη οπτικοακουστικού υλικού

Το συγκεκριμένο έντυπο θα πρέπει να διανεμηθεί στους γονείς και στους κηδεμόνες των συμμετέχοντων μαθητών/τριών, προκειμένου να παραδοθεί υπογεγραμμένο στους διοργανωτές κατά την ημέρα των διαγωνισμών.

Πληροφορίες για τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς

Περιφερειακός Τελικός Αττικής

Ο Περιφερειακός Τελικός για τους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικού & Γυμνασίου της Περιφέρειας Αττικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/3/2017 στην Ελληνογερμανική Αγωγή.

Περιφερειακός Τελικός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WROHellas) www.wrohellas.gr, ο Σύλλογος Ρομποτικής Μαθηματικών – Φυσικής και Τεχνολογίας Ξάνθης (RoboSpeciallists) (www.robospecialists.gr), και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (www.ceti.athena-innovation.gr) με το γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Θράκης διοργανώνουν την Κυριακή 5/3/2017  και ώρα 11:00π.μ έως 2:00μ.μ., στην αίθουσα του Ερευνητικού  Κέντρου «Αθηνά» – Ξάνθη (Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων, Τηλ.: 2541 078787) τον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Δημοτικού με θέμα: «Οχήματα και μεταφορές του αύριο»  και τον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Γυμνασίου με θέμα: «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Πρόσκληση

Περιφερειακός Τελικός Βόρειου Αιγαίου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WRO Hellas) και το Σ.Σ. Πληροφορικής Β. Αιγαίου Τ.Θεοφανέλλη,  διοργανώνει τον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Β. Αιγαίου για μαθητές Δημοτικού και τον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Β. Αιγαίου για μαθητές του Γυμνασίου. Με το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 4 Μαρτίου μέσω SKYPE από τις 9:00 πμ. μέχρι τη 13:00 μμ. προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση των μαθητών και να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους. (Για την ακριβή ώρα θα ενημερωθούν τα σχολεία).

Ανακοίνωση

Επιτροπή

Περιφερειακός Τελικός Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας θέτει υπό την αιγίδα της τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Πατρών (Γεωργίου Σεφέρη, Κουκούλι).

Επιτροπή

Περιφερειακός Τελικός Δυτικής Μακεδονίας

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. Ο ακριβής χώρος και η ώρα πραγματοποίησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περιφερειακός Τελικός Δωδεκανήσων

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δωδεκανήσων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Ο ακριβής χώρος και η ώρα πραγματοποίησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περιφερειακός Τελικός Ηπείρου

Μετά από επικοινωνία με την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ήπειρο και με την Διευθύντρια του Αρσάκειου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, ορίστηκε ως ημέρα διεξαγωγής των Περιφερειακών Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου η Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στην τοποθεσία του Αρσάκειου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στους Λογγάδες Ιωαννίνων.

Περιφερειακός Τελικός Θεσσαλίας

Το παράρτημα Θεσσαλίας του WRO Hellas, σε συνεργασία με την Ε.Ε.Π.Ε.Κ (Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας), το Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης του ν. Λάρισας, και το S.T.E.M. Robotics Academy (Επιστημονική Εκπαιδευτική Ένωση για την Προώθηση των Επιστημών, Τεχνολογίας, Μαθηματικών και Ρομποτικής), διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 09:00 τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του 10ου Γυμνασίου Λάρισας.

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

Περιφερειακός Τελικός Ιονίου

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ιονίου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Ο ακριβής χώρος και η ώρα πραγματοποίησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περιφερειακός Τελικός Κεντρικής Μακεδονίας

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κεντρικής Μακεδονίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Ο ακριβής χώρος και η ώρα πραγματοποίησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περιφερειακός Τελικός Κρήτης

Oι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κρήτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00​, από το 1ο ΕΚ και 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου​, στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ, στη διεύθυνση Πιτσουλάκη 24.

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

Περιφερειακός Τελικός Κυκλάδων

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κυκλάδων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017. Ο ακριβής χώρος και η ώρα πραγματοποίησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περιφερειακός Τελικός Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τον υπ’ αριθ. 955/6.2.2017 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 (ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ.) στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας.

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

PDF-icon-e1429878764154Αιγίδα

Περιφερειακός Τελικός Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας θέτει υπό την αιγίδα της τους Περιφερειακούς Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Λαμία την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας (Αφανός, 2231052433).

PDF-icon-e1429878764154Ανακοίνωση

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconPinterestPinterestPinterest