Τον Νοέμβριο ανάβουμε τις Φρυκτωρίες!

Μία πανελλαδική δράση για την εισαγωγή αρχάριων ομάδων Γυμνασίου στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής


Για τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, ο Νοέμβριος είναι συναρπαστικός! Είναι Ολυμπιακός μήνας (Παγκόσμιος Τελικός της World Robot Olympiad στις 16-18/11), είναι Ευρωπαϊκός μήνας (Europe Robotics Week 2018 στις 16-25 Νοεμβρίου), καθώς επίσης είναι ο ιδανικός μήνας για να καλωρορίσουμε στον κόσμο μας νέους μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Στα τέλη Νοεμβρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ρομποτικής μας δίνει το έναυσμα και «Ανάβουμε τις Φρυκτωρίες!» σε όλη την Ελλάδα, για να καλωσορίσουμε αρχάριες ομάδες μαθητών και προπονητών.

Η κατηγορία «Πρωτέας» του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ομάδες Γυμνασίου που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν σε διαγωνισμούς μας, αποτελεί μία απλουστευμένη εκδοχή του περσινού θέματος της κατηγορίας Γυμνασίου «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)».

52 Φρυκτωρίες είναι έτοιμες να ανάψουν σε όλη την Ελλάδα και να στείλουν το μήνυμά μας, καλωσορίζοντας νέες ομάδες μαθητών και εκπαιδευτικών στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής! Οι Πρεσβευτές του WRO Hellas στους νομούς της Ελλάδας θα διοργανώσουν συναντήσεις-γιορτές, με στόχο να βοηθήσουν τις νέες ομάδες να εξοικειωθούν ομαλά με τις βασικές έννοιες της εκπαιδευτικής ρομποτικής, αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους. Ελάτε με τη ρομποτική σας κατασκευή έτοιμη και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στην πίστα της κατηγορίας «Πρωτέας», υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων του WRO Hellas της περιοχής σας!


 

Μείνετε συντονισμένοι στο site μας και στα social media του WRO Hellas για την ανακοίνωση των ακριβών ημερομηνιών και πόλεων όπου θα ανάψουμε τις Φρυκτωρίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *