Δελτία τύπου

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2020 | Αποτελέσματα

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2020 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Όλος ο μήνας ήταν αφιερωμένος στην εκπαιδευτική ρομποτική κι έτσι κάθε σαββατοκύριακο διεξήχθη μία κατηγορία του διαγωνισμού.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η κατηγορία του Νηπιαγωγείου. Η κατηγορία αυτή έχει μη διαγωνιστικό χαρακτήρα και το θέμα της ήταν “Μια βόλτα στην πόλη μου”.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η διαγωνιστική κατηγορία Γυμνασίου ” Τα ποτάμια ενώνουν την Ευρώπη”. Οι νικητές της κατηγορίας είναι:

 

Το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Ανοικτής κατηγορίας Δημοτικού “Από τον Αρχιμήδη στον DaVinci” . Συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός για την περιφέρεια της Αττικής και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο τελικός για τις υπόλοιπες περιφέρειες.  Για λόγους ισονομίας διακρίθηκαν 3 ομάδες για την περιφέρεια της Αττικής και 3 για τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Οι ομάδες που νίκησαν στον τελικό της περιφέρειας της Αττικής είναι οι:

 

 

Πέραν από τις τρεις πρώτες ομάδες δόθηκαν και τα εξής ειδικά βραβεία:

 

 

Οι ομάδες που νίκησαν στον τελικό των υπόλοιπων Περιφερειών είναι οι:

 

 

Τα ειδικά βραβεία που δόθηκαν στις ομάδες είναι τα εξής:

 

 

Τέλος το Σάββατο 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι Open Κατηγορίες Γυμνασίου και Λυκείου με θέμα “Κλιματική Αλλαγή” καθώς και η Εξειδικευμένη κατηγορία για ΕΠΑ.Λ., υπό τη μορφή της συμβουλευτικής καθοδήγησης από τους έμπειρους Ολυμπιονίκες του WRO Hellas.

 

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς για την προσπάθεια τους!

 

Νέοι διαγωνισμοί

 

Δείτε το νέο Διαδικτυακό Μαραθώνιο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής εδώ

 

 

Επίσης μπορείτε να εξερευνήσετε τα νέα θέματα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2020-2021.

 

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.