Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη: Workshop για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.™ 2018

Τη Δευτέρα  14 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ημερίδα – workshop στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™ 2018. Η ημερίδα θα έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Εισηγητής της θα είναι ο κ. Κώστας Τσατσαρώνης.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από τον WRO Hellas, το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM του Κολλεγίου Ανατόλια και το American College of Thessaloniki -ACT, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια (θα ακολουθήσει ακριβέστερη ανακοίνωση).

 

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στην Κρήτη: Workshop με θέμα το LEGO Mindstorms EV3

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρες 17:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ημερίδα – workshop με θέμα το LEGO Mindstorms EV3, στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™ 2018.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στo Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Κρήτης (θα υπάχει ειδική σήμανση).

Η ημερίδα θα έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιό της, η ομάδα του WRO Hellas θα παρουσιάσει παραδειγματικές εφαρμογές του LEGO Mindstorms EV3, στις κατηγορίες Regular και Open με EV3 της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην Κρήτη: Workshop με θέμα το LEGO Education WeDo

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρες 11:00 – 15:00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ημερίδα – workshop με θέμα το LEGO Education WeDo, στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™ 2018.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στoν Κοινωνικό Χώρο Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9, Ηράκλειο).

Η ημερίδα θα έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιό της, η ομάδα του WRO Hellas θα παρουσιάσει παραδειγματικές εφαρμογές του LEGO Mindstorms EV3, στις πιλοτικές κατηγορίες Δημοτικού με WeDo (Regular και Open) της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.

Τρίτη 2 Μαΐου 2018 στα Ιωάννινα: Ενημερωτική συνάντηση για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.™ 2018

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα ενημερωτική συνάντηση με θέμα την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™ 2018.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στoν χώρο του STEM Education Epirus (Μαρίκας Κοτοπούλη 62, 1ος όροφος).

Η ημερίδα θα έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιό της, η ομάδα του WRO Hellas θα παρουσιάσει τις φετινές προκλήσεις της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad™.