Περιφερειακοί Διαγωνισμοί | Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018

Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί αποτελούν το πρώτο στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος καταλήγει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Τελικού.

Σε αυτή τη σελίδα θα ανακοινώνονται σταδιακά οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη διεξαγωγή των επιμέρους Περιφερειακών Διαγωνισμών ανά την Ελλάδα. Οι ομάδες καλούνται να ενημερώνονται για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του περιφερειακού διαγωνισμού της δικής τους περιοχής και οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους πριν από αυτή την ημερομηνία.

Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Γαλατσίου.

Πραγματοποιήστε τώρα την εγγραφή σας στο διαγωνισμό για να κατοχυρώσετε τη θέση σας και να βοηθήσετε στη βέλτιστη δυνατή διοργάνωση των περιφερειακών διαγωνισμών! Η φόρμα εγγραφής είναι πλήρως επεξεργάσιμη και μπορείτε να την τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή:

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE.  Θα ακολουθήσει πληρέστερη ανακοίνωση σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα του διαγωνισμού.

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 (ώρα προσέλευσης 10 π.μ.) στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος (Σολωμού). Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση πατώντας εδώ

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός της Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. Ο ακριβής χώρος υλοποίησής του θα ανακοινωθεί σύντομα!

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός της Κεντρικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κολλέγιο Ανατόλια. Θα ακολουθήσει πληρέστερη ανακοίνωση σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα του διαγωνισμού.

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Χάρτης Περιφερειακών Διαγωνισμών Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς διευθύνσεις των χώρων υλοποίησης των Περιφερειακών Διαγωνισμών ανά την Ελλάδα: