Δελτία τύπου, Νέα

Με παρουσία σε 50 νομούς και με νέες δράσεις υποδέχεται ο WRO Hellas το σχολικό έτος 2018-19

Τη σχολική χρονιά 2018-2019 ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, WRO Hellas εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας του. Με αφορμή την ευτυχή αυτή συγκυρία και τις δράσεις επετειακού χαρακτήρα, διευρύνουμε τους πρεσβευτές στην εκπαιδευτική κοινότητα, συνεχίζοντας επιτυχώς το μέχρι τώρα ταξίδι της εκπαιδευτικής ρομποτικής στη χώρα μας.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τους 85 πρεσβευτές του WRO Hellas στην ελληνική επικράτεια, οι οποίοι/ες έρχονται χρονικά να συνδράμουν στο έργο των 13 Περιφερειαρχών της χώρας. Το ευρύτερο σώμα το οποίο προσεγγίζει σχεδόν τα 100 άτομα, έρχεται χρονικά να συνδράμει ευρύτερα στη διάδοση της δράσης STEM. Όλα τα ονόματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Επίσης, από τις 7 ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Σχολείο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (WRO Teacher Camp) που προσφέρεται δωρεάν στην Αγία Παρασκευή, σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευση από τον WRO Hellas. Τις λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Με αφορμή τα παραπάνω καθώς και τα πολύ ενδιαφέροντα νέα που θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς, ο WRO Hellas, ως επίσημος φορέας διεξαγωγής της Ολυμπιάδας Ρομποτικής, εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους τους/ις εκπαιδευτικούς, καθώς και καλή πρόοδο στους μαθητές και στις μαθήτριες, και στους γονείς τους.

Τέλος, καλή επιτυχία να ευχηθούμε και στην εθνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή World Robot Olympiad™ στην Ταϊλάνδη (16-18 Νοεμβρίου 2018) (Δείτε περισσότερα εδώ).

Ως τότε μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλες μας τις δράσεις κάθε μήνα, με πρώτη και καλύτερη, όπως προλογίσαμε, τους πρεσβευτές μας και το προολυμπιακό camp (7-9/9/2018).

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *