ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28/05/2022                                                                                                                                                                    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29/05/2022

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

DSC06380
Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022 διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.
Τον διαγωνισμό διοργανώνει ο WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

 

COSMOTE Ekpaideytiki Robotiki_5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ακολουθήστε τον WROHellas στα social media και εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τα νέα για τους διαγωνισμούς μας!

Επόμενο ραντεβού το Νοέμβριο, στο Dortmund της Γερμανίας για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ολυμπιάδας του WRO!

Σάββατο 28/05/2022 : Κατηγορίες Regular,Farmbots & ΕΠΑ.Λ.

Κυριακή 29/05/2022 : Κατηγορίες Open Δημοτικού & Ποδόσφαιρο

Χώρος Διεξαγωγής :  Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού

Ώρα έναρξης : 08:30

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Για την κατηγορία Regular τα ρομπότ πρέπει να είναι αποσυναρμολογημένα 100%. Στα 90 λεπτά της συναρμολόγησης τα παιδιά καλούνται να συνθέσουν το ρομπότ τους ΧΩΡΙΣ οδηγίες,φωτογραφίες και άλλα οπτικοακουστικά μέσα.
  • Για την κατηγορία του Ποδοσφαίρου και της OPEN τα ρομπότ θα είναι προσυναρμολογημένα.
  • Κάθε ομάδα φροντίζει να έχει μαζί της 1 πολύπριζο και μπαταρίες εφόσον το απαιτεί το project τους και δικό της laptop. (γενικότερα οτιδήποτε απαιτείται για είναι αυτόνομη)
  • Μπορούν μαθητές και κοινό να έχουν δικά τους snack και ποτά, (προτείνεται να προμηθευτείτε ο,τι χρειάζεστε πριν την άφιξή σας στο χώρο διεξαγωγής), τα οποία καταναλώνουν την ώρα του διαλείμματος.
  • Ισχύουν όλα τα μέτρα περί προστασίας COVID που ισχύουν στα σχολεία.
  • Κάθε μαθητής να είναι εξοπλισμένος με αντισηπτικό, μάσκα και νερό.
  • Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τα παιδιά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχονται σε επικοινωνία με τον/την προπονητή/τρια της ομάδας. Μόνο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος επιτρέπεται να βρεθούν εκτός αγωνιστικού χώρου και να δοθούν οδηγίες και σχετική βοήθεια.
  • Η μετακίνηση των μαθητών από και προς το χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού πραγματοποιείται με την ευθύνη των κηδεμόνων τους.
  • Οι κριτές έχουν δικαίωμα ερώτησης στην ομάδα για την κατασκευή ή το πρόγραμμα.
  • Οι προπονητές να έχουν μαζί τους τα έντυπα γονικής συγκατάθεσης WRO & COSMOTE σε περίπτωση που δεν τα έχουν αναρτήσει ήδη στο portfolio ή στην αίτησή τους μέσω φόρμας Eventora.

ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΜΑΔΩΝ

Οι προπονητές, ως υπεύθυνοι για τη δήλωση του «παρών» των ομάδων τους στο registration,παρακαλούνται να γνωρίζουν από πριν τους μοναδικούς κωδικούς που έχουν αποδοθεί στις ομάδες τους.

Σάββατο 28/5/2022

Κυριακή 29/5/2022

Οδηγίες Πρόσβασης στον χώρο διεξαγωγής

Πρόσβαση με το τρένο:

Με αλλαγή από σταθμό ΣΚΑ σε γραμμή λεωφορείου 504 ή 740

Ενδεικτική Διαδρομή από Σταθμό ΣΚΑ : https://goo.gl/maps/vg8rMpyjzErTXZTE8

Πρόσβαση με το λεωφορείο:

Παίρνετε τη γραμμή 504 Θρακομακεδονες – Σιδ. Στ. Δεκελειας – Κηφισια ή τη γραμμή  740 ΟΛΥΜΠ. ΧΩΡΙΟ – ΣΚΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΑΓ. ΑΝΝΑ, που κάνει στάση έξω από το Ολυμπιακό Χωριό.

 


Ενδεικτικές διαδρομές με το αυτοκίνητο:

Ενδεικτική διαδρομή για πρόσβαση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσω Αττικής Οδού (διόδια): https://goo.gl/maps/we7X3s7Nzvw

Ενδεικτική διαδρομή για πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά: https://goo.gl/maps/ejkDWsRTpQu

Δείτε εδώ και άλλες διαδρομές.