Νέα

Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για τα Δημοτικά, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018

Η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, εργαστηριακού χαρακτήρα (workshop) τη Δευτέρα 18-12-2017, από 12:00 έως 14:00, στους χώρους της (Ακτή Δυμαίων 25Α – 1ος όροφος, μέγιστη χωρητικότητα 25 άτομα).

Η ημερίδα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι/ες έχουν δηλώσει ή προτίθενται να συμμετάσχουν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο 2018 στην Πάτρα. Κρίνεται σκόπιμο οι Διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων Π/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς. Εισηγητής των ημερίδων είναι ο Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αιτ/νίας (τηλ. 26410-47998) κ. Τσοβόλας Σπύρος (λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων συμπληρώστε έγκαιρα τη φόρμα https://goo.gl/forms/sCpOhLCKSyQ8FFL53).

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα http://wrohellas.gr/βαθμίδα-δημοτικού-3/ ο οποίος τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Διευκρινίζεται ότι η μετακίνηση των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση εδώ


Σας περιμένουμε!

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *