Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του WRO Hellas, κ. Ιωάννη Σομαλακίδη | Περιφερειακοί διαγωνισμοί Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

Έφτασε η στιγμή που περισσότερες από 850 ομάδες όλων των βαθμίδων θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη σχολική γιορτή στη χώρα μας. Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, χιλιάδες μαθητές με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών – προπονητών – τους και των γονέων τους θα ανταμώσουν στη γιορτή της εκπαιδευτικής ρομποτικής

Από κάθε σημείο της χώρας μας -από το Καστελόριζο, τη Χίο, τη Λέσβο, την Κέρκυρα, τη Μάνη, την Κοζάνη, την Αλεξανδρούπολη και όλη τη Μακεδονία- θα συγκεντρωθούν  στην έδρα της κάθε περιφέρειας. Σκοπός μας είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πεντάμηνη, κοπιαστική προσπάθεια όλων των ομάδων μας στην εμβάθυνσή τους στην  εκπαιδευτική ρομποτική.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ… ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο WRO Hellas στη δεκαετή και πλέον παρουσία του στη χώρα μας έχει καθορίσει τη στρατηγική των περιφερειακών διαγωνισμών, στηριζόμενος στην προσπάθεια που καταβάλλουν δεκάδες εθελοντές εκπαιδευτικοί με επικεφαλής τον υπεύθυνο του οργανισμού σε κάθε περιφέρεια. Η επιβράβευση αυτής μας της προσπάθειας επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο, όχι μόνο στο επίπεδο των ομάδων αλλά των προπονητών, των κριτών και γενικά όλων των ανθρώπων που συμβάλλουν για ένα επιτυχημένο διαγωνισμό.

Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε αποτελεί αυτή τη στιγμή το μοναδικό κεφάλαιο επένδυσης στην νέα γενιά της πατρίδας μας. Έννοιες όπως η συνεργασία, η επίλυση προβλήματος, η εκπαιδευτική ρομποτική και η φιλοσοφία STEM, είναι αυτές που θα καθορίσουν την επιτυχία αυτής της γενιάς κατά τον τρέχοντα αιώνα.

Το σύνθημά μας: Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ – ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ!

Ακόμη μία φορά, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς.

Να ευχαριστήσω κάθε μαθητή και μαθήτρια από κάθε σημείο της χώρας μας, οι οποίοι αψηφούν κάθε κόστος και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια –και μάλιστα στον ελεύθερο χρόνο τους- με σκοπό να παραστούν έτοιμοι στους περιφερειακούς διαγωνισμούς.

Να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών, χωρίς τη στήριξη των οποίων δεν θα συμβάλαμε στον τεχνολογικό αλφαβητισμό της χώρας μας.

Να ευχαριστήσω τον στρατηγικό μας συνεργάτη COSMOTE που είναι παντού σε κάθε προσπάθειά μας,  τον Μεγάλο μας Δωρητή Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που στηρίζει την προσπάθεια εκατοντάδων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Τέλος να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες εθελοντές και εθελόντριες, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατό τίποτε από τα παραπάνω.

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Για τον WRO Hellas,

Σομαλακίδης Ιωάννης

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *