Νέα

Η AstraZeneca δωρίζει 59 πακέτα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε 59 δημοτικά σχολεία!

Η AstraZeneca έχοντας υψηλό συναίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δωρίζει 59 πακέτα εκπαιδευτικής ρομποτικής LEGO Education WeDo σε 59 δημοτικά σχολεία όλης της χώρας.

Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς STEM Education & WRO Hellas που θα αναλάβουν τη διανομή του εκπαιδευτικού υλικού, η AstraZeneca με τη δωρεά αυτή θα επιτρέψει σε 59 δημοτικά σχολεία να εντάξουν την εκπαιδευτική ρομποτική στις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες, αλλά και να συμμετάσχουν στον επόμενο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής μεοργανωτή τον WRO Hellas.
Στο πλαίσιο της εισαγωγής της μεθοδολογίας STEM όχι μόνο στην εκπαίδευση, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο, ο STEM Education πραγματοποίησε workshop εισαγωγής στην εκπαιδευτική ρομποτική την Τρίτη 25 Απριλίου με τη συμμετοχή 200 εργαζομένων της AstraZeneca. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στα στελέχη της AstraZeneca να εισαχθούν στον κόσμο των κατασκευών, του problem solving, της τεχνολογίας και της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Σχετικά με την AstraZeneca
Η AstraZeneca είναι μια παγκόσμια, βασιζόμενη στην καινοτομία βιοφαρμακευτική εταιρεία η οποία επικεντρώνεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως στον τομέα των καρδιαγγειακών, μεταβολικών, αναπνευστικών, φλεγμονωδών, αυτοάνοσων, ογκολογικών, λοιμωδών και νευροψυχιατρικών παθήσεων (νευροεπιστημών). Η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενών παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.astrazeneca.com

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *