Νέα

Εκκίνηση δωρεάν σεμιναρίων LEGO Mindstorms EV3 για προπονητές ομάδων των Πανελλήνιων Διαγωνισμών

Τα σεμινάρια προσφέρονται για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών που προτίθενται να συμμετάσχουν στους φετινούς  Πανελλήνιους διαγωνισμούς «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου» για μαθητές Γυμνασίου και «Πράσινη Ενέργεια και Επιχειρηματικότητα» για μαθητές Λυκείου. Η γενική φιλοσοφία των σεμιναρίων είναι η πρακτική εξάσκηση (Hands on Training). Κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο θα διδαχθεί μέσω παραδειγματικών κατασκευών στη θεματική των φετινών Πανελλήνιων Διαγωνισμών.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο εύρος 4 παραδόσεων διάρκειας 90 λεπτών (μία παράδοση την εβδομάδα)

Εισηγητές: Κώστας Τσατσαρώνης, Γιάννης Τούρλος

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων:  Στρατηγού Μαρούλη 7 (όπισθεν Μεσογείων 446),  Κέντρο STEM Education Αγίας Παρασκευής

Χρόνος: Λόγω μεγάλης προσέλευσης, η κάθε παράδοση θα δίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Παρασκευή 18:30 – 20:00. Οι παραδόσεις της Τετάρτης και της Παρασκευής θα έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει εξαρχής να κρατήσουν τη θέση τους είτε για τα μαθήματα της Τετάρτης είτε για τα μαθήματα της Παρασκευής, ανάλογα με το προσωπικό τους πρόγραμμα. Πατήστε εδώ για να κρατήσετε τη θέση σας στα σεμινάρια.

Έναρξη: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 18.30-20.00

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν, με απαραίτητη την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι θέσεις που μπορούμε να υποστηρίξουμε προς το παρόν, καλύφθηκαν. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη σας προσέλευση.

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *