Δελτία τύπου

Επόμενη στάση, Mind The Lab! Ο WRO Hellas στο σταθμό του Συντάγματος

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 συμμετέχουμε στη δράση Mind the Lab! Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, ο σταθμός του Συντάγματος θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνονται από τον WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE. Στον χώρο του σταθμού θα βρίσκεται πίστα επίδειξης με ρομποτικές κατασκευές από τον διαγωνισμό  «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου» για μαθητές Γυμνασίου.

Το κοινό του σταθμού του Συντάγματος θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί με ολοκληρωμένο και διαδραστικό τρόπο σχετικά με το θεσμό των Πανελλήνιων διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής, καθώς και της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Οι άνθρωποι του WRO Hellas θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, παρουσιάζοντας τους διαγωνισμούς και απαντώντας σε ερωτήσεις.

Η πρωτοβουλία Mind the Lab είναι μία ολοήμερη ενημερωτική δράση που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 12 επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό στην Αθήνα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και σχετίζονται με επιστημονικές δράσεις και τεχνολογικές ανακαλύψεις. Το Mind the Lab, μία πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Επιστήμη, Κοινωνία – SciCo», απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και γνωστικού υπόβαθρου, που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας και να μάθουν πώς αυτός επιδρά στην καθημερινότητά τους, φέρνοντας τη γνώση κυριολεκτικά στον δρόμο τους.

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *