Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 μαρτίου 2019 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του διαγωνισμού.

Πρόγραμμα διαγωνισμού

Ποιες κατηγορίες διαγωνίζονται την κάθε ημέρα:

Σάββατο 16/3:
  • Πιλοτική κατηγορία Νηπιαγωγείου «Μια βόλτα στην πόλη μου»
  • Ανοικτή κατηγορία Δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά» – Δείτε τη διαγωνιστική διαδικασία που θα ακολουθηθεί στον Τελικό για την κατηγορία Αρχιπέλαγος Αιγαίο πατώντας εδώ
  • Παράλληλη ανοικτή κατηγορία Δημοτικού «Εποικισμός του Άρη» (μόνο οι ομάδες που δεν έχουν ωφεληθεί από το STORIES OF TOMORROW)
  • Κατηγορία Δημοτικού «Ποδόσφαιρο 2Χ2»

Κυριακή 17/3:
  • Παράλληλη Ανοικτή κατηγορία Δημοτικού “STORIES OF TOMORROW”
  • Κατηγορία Γυμνασίου «Οι δρόμοι του κρασιού στη βόρεια Ελλάδα» – Κατεβάστε το έντυπο PDF με τις πιο πρόσφατες διευκρινήσεις για την ημέρα του Τελικού.
  • Πιλοτική κατηγορία Γυμνασίου «Πρωτέας» – Κατεβάστε το έντυπο PDF με τις πιο πρόσφατες διευκρινήσεις για την ημέρα του Τελικού.
  • Κατηγορία Λυκείου “Smart Cities”
  • Πιλοτική κατηγορία Γυμνασίου & Λυκείου «Δίαθλο+1»

Για τις κατηγορίες του Σαββάτου οι απονομές θα γίνουν το Σάββατο και για τις κατηγορίες της Κυριακής οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή.

Κωδικοί Ομάδων

Οι προπονητές, ως υπεύθυνοι για τη δήλωση του «παρών» των ομάδων τους στο registration, παρακαλούνται να γνωρίζουν από πριν τους μοναδικούς κωδικούς που έχουν αποδοθεί στις ομάδες τους.

Οι κωδικοί είναι οι εξής:
(για να σιγουρευτείτε ότι βλέπετε την οριστική έκδοση κάντε ανανέωση – refresh της σελίδας)

Ομάδες Σαββάτου 16/3:


Ομάδες Κυριακής 17/3:

Οδηγίες πρόσβασης στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου

Πρόσβαση με το λεωφορείο:

Ο πιο απλός τρόπος είναι το λεωφορείο 608 (από το κέντρο, π.χ. Πανεπιστημίου, Ομόνοια κλπ), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από το κλειστό.


Πρόσβαση με το μετρό:

Παίρνετε τη γραμμή 1 του μετρό μέχρι τον σταθμό «Ανω Πατήσια» και από εκεί το λεωφορείο 444, που κάνει στάση έξω από το γήπεδο


Ενδεικτικές διαδρομές με το αυτοκίνητο:

Ενδεικτική διαδρομή για πρόσβαση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: https://goo.gl/maps/we7X3s7Nzvw

Ενδεικτική διαδρομή για πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά: https://goo.gl/maps/ejkDWsRTpQu