Περιφερειακοί Διαγωνισμοί | Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2019

Ο δρόμος για τη World Robot Olympiad 2019 ξεκινά από τις περιφέρειες της Ελλάδας!

Σε αυτή τη σελίδα θα ανακοινώνονται σταδιακά οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη διεξαγωγή των επιμέρους Περιφερειακών Διαγωνισμών ανά την Ελλάδα. Οι ομάδες καλούνται να ενημερώνονται για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του περιφερειακού διαγωνισμού της δικής τους περιοχής και οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους πριν από αυτή την ημερομηνία.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Δεν θα πραγματοποιηθούν Περιφερειακοί διαγωνισμοί σε όλες τις περιφέρειες!

Οι ομάδες θα προσκαλούνται για να συμμετάσχουν στον πιο κοντινό προς αυτές Περιφερειακό διαγωνισμό. Οι περιφέρειες που θα διοργανώσουν περιφερειακούς διαγωνισμούς θα ανακοινωθούν άμεσα.

Δεν θα διαγωνιστούν όλες οι κατηγορίες σε περιφερειακό επίπεδο!

Οι κατηγορίες που θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά σε περιφερειακό επίπεδο με σκοπό να προκριθούν στον Εθνικό Τελικό, είναι οι εξής:

  • Regular Δημοτικού με EV3
  • Regular Γυμνασίου

Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες ισχύουν τα εξής:

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι ομάδες του Λυκείου και των κατηγοριών WRO Football και OPEN (συμπεριλαμβανομένης της πιλοτικής κατηγορίας Δημοτικού με WeDo) προκρίνονται για απευθείας συμμετοχή στον Εθνικό Τελικό στην Αθήνα (30 Ιουνίου 2019).

Επίσης, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να διαγωνιστούν προαιρετικά (και) σε περιφερειακό επίπεδο, συμμετέχοντας στον πιο κοντινό τους Περιφερειακό διαγωνισμό και λαμβάνοντας την αντίστοιχη βεβαίωση.

Ο Εθνικός Τελικός της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO™ 2018 θα πραγματοποιηθεί σε μία ημέρα, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ημερομηνίες Περιφερειακών Διαγωνισμών ανά την Ελλάδα:

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στην Πάτρα στο Νέο Λιμάνι Πατρών (κτίριο Β1).

Ακολουθήστε την εκδήλωση του Περιφερειακού στο Facebook

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά (Πρωτοελλαδικού Μεγάρου, Ακοβίτικα).

Ακολουθήστε την εκδήλωση του Περιφερειακού στο Facebook