Εθελοντική δράση

Από την αρχή της λειτουργίας του ο WRO Hellas έχει αποφασίσει  ότι όλες του δράσεις δεν θα έχουν κόστος συμμετοχής. Έτσι δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή των μαθητών, τόσο στους διαγωνισμούς για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, όσο και στο διαγωνισμό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Δεσμευόμαστε ότι και στους μελλοντικούς διαγωνισμούς η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Προσφέρουν εθελοντικά  τις υπηρεσίες τους πλήθος ανθρώπων από την εκπαιδευτική και όχι μόνο κοινότητα, συνεισφέροντας με αυταπάρνηση στους σκοπούς του WRO Hellas, οι κυριότεροι από τους οποίους είναι οι εξής:

Α. Η προώθηση και ενθάρρυνση όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως δασκάλων, καθηγητών, μαθητών, φοιτητών, να έλθουν σε επαφή και να ασχοληθούν με θέματα και εφαρμογές των φυσικών επιστημών, των νέων τεχνολογιών, κυρίως δε, μεθόδων και εφαρμογών Ρομποτικής.

Β. Η ενημέρωση και διαφώτιση της κοινής γνώμης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, την πρόοδο και την εξέλιξη της Ρομποτικής.

Γ. Η συνεργασία, η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων με άλλους, αντίστοιχους ημεδαπούς και αλλοδαπούς συλλόγους και φορείς, καθώς και η συμβολή με κάθε τρόπο στην πρόοδο της Ρομποτικής και των νέων τεχνολογιών.

Εάν συμφωνείτε με τους σκοπούς του WRO Hellas και επιθυμείτε να συνεισφέρετε στο έργο μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντική συνεισφορά: